elektrotechniek op maat
Offshore elektrotechniek automatisering

Offshore elektrotechniek

Pro Industrial Automation B.V. is een elektrotechnisch automatiseringsbedrijf dat actief is in de offshore. Wij realiseren voor onze klanten complete elektrotechnische turn-key projecten van ontwerp tot realisatie. Deze werkzaamheden voeren wij wereldwijd uit. Hierbij is het voor ons geen probleem om snel te handelen.

Vaartuigen en platformen zijn tegenwoordig uitgerust met een grote hoeveelheid elektrotechnische toepassingen.  Deze toepassingen zijn anders dan in de reguliere industrie. Ook zijn er andere normen en regels aan verbonden. Het realiseren van deze toepassingen vraagt dan ook om specifieke kennis. PIA bezit deze kennis en is daarmee in staat om de complete engineering en installatie van technische systemen op vaartuigen en platformen te realiseren. Ook het optimaliseren van bestaande systemen en het onderhouden hiervan kan door PIA gedaan worden.

Wij zijn in staat om bestaande systemen te analyseren en deze een upgrade te geven. Na de upgrade werkt het  systeem robuuster. Hierbij letten wij vooral op gebruikersgemak, duurzaamheid en veiligheid. Of het nu gaat om elektrische lieren, navigatie, telefooncentrales of hoofdschakelborden, PIA levert altijd een efficiënte en klantgerichte oplossing.

Pia is uw partner voor Offshore elektrotechniek en automatisering.