top of page
Pia Automation industrie

ZUSTERBEDRIJVEN

PIA Automation is onderdeel van een complete holding, onder deze holding vallen de volgende zusterbedrijven: Verborg, Streetplug, TecforRec. voor meer informatie zie hieronder.

VERBORG ENGINEERING
Verborg Engineering BV

MACHINEBOUW, ENGINEERING & MECHANISERING

Nadat PIA Mechanical met Verborg is samengegaan, met ruim 25 jaar ervaring, heeft Verborg zich ontwikkeld tot een creatieve, flexibele partner op het gebied van de machinebouw/ontwerp. Ook ondersteunt Verborg in de ontwikkeling en productie van technische producten. Turn-key projecten kunnen geheel binnenshuis ontworpen en gefabriceerd worden.

Voor meer informatie: www.verborg.nl

Pia Mechanical
STREETPLUG
Streetplug Smart EV logo

INNOVATIE & DUURZAAM LADEN

StreetPlug B.V. is een Nederlandse fabrikant van kwalitatief hoogwaardige EV laadoplossingen, opgericht in 2016. Onze jarenlange ervaringen worden gebruikt om StreetPlug snel te laten inspelen op nieuwe behoeftes vanuit de markt; de groeiende vraag naar innovatieve laadoplossingen voor elektrische auto’s. Met de slimme ondergrondse laadinnovatie SP1 heeft StreetPlug zich doorontwikkeld en heeft ze ondertussen een breed aanbod van innovatieve laadoplossingen voor verschillende toepassingen.

 

Kenmerkend aan onze producten is de aandacht voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Alle producten uit onze premium lijn worden uitgevoerd in robuust RVS. De elektrotechnische componenten zijn van deugdelijke kwaliteit en worden geproduceerd onder supervisie van ervaren elektromonteurs. De optionele montage en onderhoud op locatie worden door onze eigen vakbekwame mensen verzorgd.

Voor meer informatie: www.streetplug.nl

TECforREC
Tecforrec

TecforRec is gespecialiseerd in het leveren van recreatietechniek voor jachthavens, campings of bungalowparken. Het productassortiment bestaat o.a. uit stroom- en waterzuilen, aansluitkasten, waterhaspels, oriëntatieverlichting en reddings- en blusvoorzieningen.

TecforRec biedt infrastructuur en technische voorzieningen, die aansluiten bij de aanpak die u voor ogen heeft. Wij verzorgen het complete traject van de productkeus tot de installatie. Gewenste productaanpassingen en nieuwe productontwikkelingen op verzoek horen ook tot het klantgerichte maatwerk van TecforRec.

Voor meer informatie zie onze webshop: TecforRec: recreatietechniek en jachthaventechniek kopen

JACHTHAVEN- & RECREATIETECHNIEK

bottom of page